Η ιστορία μας

Σχετικά με εμάς

Γεια σας. Είμαστε η οικογένεια Πνευματικάκη

Το οινοποιείο Πνευματικάκη διαθέτει πολυετή πείρα και τεχνογνωσία, με μακρά παρουσία και συμβολή στον χώρο της κρητικής οινοποιίας.  Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στην περιοχή Δραπανιά Κισάμου, το μεράκι, η πείρα και η παράδοση συναντούν την τεχνολογία, με στόχο την διασφάλιση και δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας  και προδιαγραφών.  Παράλληλα με το Οινοποιείο, λειτουργεί υπερσύγχρονο Αποσταγματοποιείο – Ποτοποιείο.

Το οινοποιείο Πνευματικάκη είναι μία αποκλειστικά οικογενειακή υπόθεση. Η ενασχόληση της οικογένειας με την παραγωγή του κρασιού ξεκίνησε από τον προπάππου της οικογένειας, ο οποίος και ίδρυσε την πρώτη οινοπαραγωγική μονάδα, στην περιοχή της Ποταμίδας Κισάμου, περιοχή από την οποία κατάγεται η οικογένεια.

Πιστοί στην οινική παράδοση, το 2007, η οικογένεια, ίδρυσε  το νέο οινοποιείο της, στην περιοχή Δραπανιά Κισάμου, Χανίων. Στις νεότευκτες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Δραπανιά, η πείρα και η παράδοση, συναντούν την τεχνολογία, με στόχο τη διασφάλιση και δημιουργία προϊόντων, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκτός από οινοπνευματώδη διαθέτουμε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα.

Παραδοσιακά κρητικά Προϊόντα Πνευματικάκη

Στα καταστήματα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα κατασκευασμένα από αγνά & φρέσκα υλικά! Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε εμφιαλωμένα κρασιά και την παραδοσιακή τσικουδιά παραγωγής μας.

Στείλτε μας ένα μήνυμα